Denk aan de toekomst van uw branche!

contacteer ons +32 9 221 78 70

Adres Poortakkerstraat 27, 9051 Gent, Belgique

Onze Expertise

Industrie, onze knowhow

Industriële machines vormen de basis van onze expertise. Hiervoor richten we onze productie op het creëren van toegevoegde waarde die uniek is voor elk ontworpen apparaat of installatie. Anderzijds diversifiëren we onze diensten rondom uw machinepark, zoals modernisering, naleving van de machinerichtlijnen op het vlak van veiligheid, handling, installatie of verhuizing.

Expertise & Consultancy

Expertise & Consultancy

Wij staan ter uwer beschikking om uw behoeften te analyseren, waarna wij de meest geschikte oplossingen volgens de nieuwste technologieën bepalen, vergezeld van een haalbaarheidsstudie. Vervolgens stippelen we de toe te passen strategie uit met een logistiek onderzoek en starten we het productieproces. Dit gevolgd door het leveren en installeren van de industriële machines in uw bedrijf. Een continue opvolging van de goede werking van het apparaat of installatie en een aftoetsing aan uw tevredenheid.

Machinebehandeling

Machinebehandeling

Met ons geperfectionneerd logistiek systeem (vrachtwagens, kranen, heftrucks, rolsystemen,…) is het goedkoper om uw machines naar behoefte te verhuizen. Of het nu gaat van de ene werkplaats naar de andere of van de ene site naar de andere, onze technici zorgen ervoor dat uw zware machines worden verplaatst onder de beste en meest veilige omstandigheden.

Compliance en machinebeveiliging

Compliance en machinebeveiliging

Onze in machinebeveiliging gespecialiseerde medewerkers voeren nauwkeurige diagnoses van Uw machinepark uit, dit teneinde te garanderen dat ze veilig en in overeenstemming zijn met de geldende Europese richtlijnen of volgens de nationale wetgeving waaronder u actief bent. De aanpassing geschiedt gebruik makend van machineveiligheden van REPAR 2.

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Het dienstenpakket van COECKE MACHINES stopt niet bij de levering van uw machine. We voeren continue controles van de apparaten uit en repareren alle soorten machines (HAAS, KNUTH, BF-TEC, ZMM, DMG,…). Daarnaast is onze ruime wisselstukkenvoorraad een grote troef in een tijd waar tijdverlies een zware impact heeft op de productie en klantentevredenheid.

Installatie & opstarten

Installatie & opstarten

COECKE MACHINES staat in voor de levering en installatie van uw machine binnen de afgesproken termijnen. Onze technici zullen de machines in uw aanwezigheid opstarten en en de gebruikers een gedegen opleiding verschaffen.

Uitbesteding

COECKE MACHINES helpt u zich te concentreren op uw kernactiviteiten en ondersteunt u bij het strategisch beheer van uw logistieke projecten.