Denk aan de toekomst van uw branche!

contacteer ons +32 9 221 78 70

Adres Poortakkerstraat 27, 9051 Gent, Belgique

Over Ons

Onze prioriteit is bij te dragen tot uw succes

COECKE MACHINES International is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van conventionele en gestuurde industriële machines, standaard of custom made. De performantie van deze laatste biedt onze industriële klanten de mogelijkheid hun productie te maximaliseren en efficienter te laten verlopen. Tijdswinst begint met het ontwerp van de machine en eindigt met het preventief en/of curatief onderhoud. Ook bieden we in onze REPAR 2 werkplaatsen oplossingen voor de geldende machine richtlijnen naar veiligheid toe.

Onze visie is simpel: dat u in ons een betrouwbare partner heeft die u een wereldwijd aanbod biedt, vergezeld van een expertise die u een antwoord garandeert dat is aangepast aan uw behoeften en uw middelen. Hiervoor proberen we onze services voortdurend te ontwikkelen. Daarom hebben we een competente afdeling voor onderzoek en ontwikkeling, die dagelijks verantwoordelijk is voor het verbeteren van de producten die we ontwerpen om ons aanbod te perfectioneren en uw tevredenheid te maximaliseren. COECKE MACHINES International helpt u ook om uw kosten te minimaliseren door een administratieve, logistieke en technische structuur in te voeren die aansluit met die van uw organisatie.

Onze Diensten

https://www.coeckemachines.be/wp-content/uploads/2018/12/apropos-image2.png

Onze partners

Om u de beste industriële service te bieden, werkt COECKE MACHINES samen met grote spelers die gespecialiseerd in dit segment.